top of page
ptt1722-28.jpg

Events 2024

Hieronder kan je inschrijven voor al onze evenementen deze zomer

Tot dan!!

image.png

REÜNIE 05/07

Ter gelegenheid van ons 60-jarig bestaan willen wij iedereen bedanken die zich ooit heeft ingezet voor het speelplein. Natuurlijk ook voor al die mooie herinneringen die jullie hebben gemaakt terug naar boven te halen! Neem dus zeker genoeg foto's mee van die onvergetelijke tijd, en dan zijn jullie van harte welkom op ons pietieter terrein.

PIETIETER QUIZ 26/07

Dit jaar organiseren we op vrijdag 28/07 een grote Pietieter quiz! Je mag je verwachten aan uitdagende vragen en speelse rondes. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar pietieterken@gmail.com met vermelding van je teamnaam.

quiz.jpg
ptt1722-168.jpg

KINDERMARKT 27/07

Heeft jouw kind nog niet genoeg van een hele maand spelen? Dan hebben wij voor hen een geweldige kindermarkt op zaterdagnamiddag!
Hier kunnen de pietieters verschillende spelletjes spelen en prijzen winnen, terwijl de ouders kunnen genieten van onze bar.

STREEKBIER- EN COCKTAILAVOND 27/07

Kom gezellig een biertje, cocktail of een ander drankje of hapje nuttigen op onze gezellige zomerbar! We voorzien jullie vanaf 18u van gezellige muziek en enkele DJ's zullen ervoor zorgen dat deze avond met een knaller wordt afgesloten! Tot dan?

gin.jpg
bbbq.jpg

BBQ 28/06

Kom je graag geniet van onze BBQ dan kan je je inschrijven door een mailtje te sturen naar pietieterken@gmail.com met jouw bestelling!

Smakelijk!!!

bottom of page